برگزاری دومین نشست هم‌اندیشی شورای سیاست‌گذاری همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی با حامیان همایش
10 دی 1394

دومین نشست هم اندیشی شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی با حامیان این همایش، روز یکشنبه 13دی ماه 1394 برگزار خواهد شد.

این نشست با حضور مدیران، رؤسا و نمایندگان نهادها و سازمان‌های فرهنگی- اجتماعیِ حامی همایش در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی به منظور هم اندیشی و هماهنگی در برگزاری هر چه باشکوهتر همایش مذکور برگزار خواهد شد. بحث و تبادل نظر در خصوص پنل‌های تخصصی، هماهنگی در امور اجرایی و اعلام نوع و نحوه همکاری و مشارکت حامیان در برگزاری همایش، از جمله دستورات این نشست می‌باشد.

لازم به ذکر است همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی طی روزهای 21 و22 اردیبهشت ماه 1395 مطابق با  10 و 11 مه 2016 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.