متن مصاحبۀ دکتر فرامز سهرابی دبیر علمی همایش
14 آذر 1394
متن مصاحبۀ دکتر فرامز سهرابی دبیر علمی همایش

برگزاری همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی

به همت گروه آموزشی روان شناسی بالینی و با مشارکت و حضور متخصصان برجسته روان شناسی داخلی و خارجی سومین همایش استرس و بیماری­های روانی در سطح بین المللی بیستم ویکم و بیست و دوم اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود.

دکتر فرامرز سهرابی معاون پژوهشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی و دبیر علمی این همایش در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: به دنبال برگزاری موفق این همایش در طی دو دوره در سال های 1377و 1379 و با توجه به فراهم نبودن امکان برگزاری این همایش در طی این مدت، در دوره مدیریتی جدید دانشگاه با توجه به سیاست های پژوهشی و با عنایت به ظرفیت­های علمی و پژوهشی دانشکده، بر آن شدیم تا سومین همایش استرس و بیماری­های روانی را با دعوت از متخصصان برجسته و صاحب نام این حوزه در سطح در بین المللی برگزار نمائیم.
معاون پژوهشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی با تشریح اهداف برگزاری این همایش اظهار داشت: فراگیر شدن استرس در زندگی روزمره یکی از معضلات اصلی انسان عصر امروزی است و بر این اساس شناسایی ماهیت، ابعاد و عناصر این معضل و ارتباط آن با اختلالات روانی، گسترش پژوهش‌های مرتبط با استرس و بیماری‌های روانی، ارائه راهکارهای ایمن‌سازی روان‌شناختی افراد در برابر استرس‌های زندگی و ارائه شیوه‌های کارآمد برای مدیریت و کنترل استرس، از جمله اهداف اصلی این همایش است.

وی با توجه به ظرفیت­های بالای علمی دانشگاه علامه طباطبائی در این حوزه تخصصی افزود: علاوه بر این، گسترش ارتباطات علمی مرتبط با همایش، آگاهی بخشی و استفاده از آخرین یافته‌ های مرتبط با مدیریت استرس در سطح بین المللی، همچنین تبدیل نمودن دانشگاه علامه طباطبائی به قطب علمی و منطقه‌ای روان شناسی بالینی در بین کشورهای همسایه و منطقه خاورمیانه از دیگر اهداف اصلی برگزاری این همایش می باشد.

دکتر سهرابی با اشاره به برنامه های پیش بینی شده در جریان برگزاری این همایش افزود: برگزاری نشست­های علمی (پنل‌ها) و میزگردهای تخصصی با موضوعات مختلف مرتبط با استرس و ارائه خط مشی و برنامه سیاستگذاری مختص هر نشست علمی، تأسیس و راه‌اندازی اولین کلینیک تخصصی مدیریت و کنترل استرس در کشور در دانشگاه علامه طباطبائی، برگزاری کارگاه‌ های آموزشی رایگان برای شهروندان تهرانی و برگزاری نمایشگاه‌ های جنبی دستاوردهای نهادهای مختلف اجتماعی در خصوص استرس و مدیریت آن در جامعه، از جمله نوآوری‌ها و دستاوردهای برگزاری همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی خواهد بود.

دکتر سهرابی با تقدیر از حمایت­های رئیس دانشگاه در روند اجرایی این همایش اظهار داشت: با سیاستگذاری و برنامه­ ریزی های به عمل آمده، روند اجرایی این همایش بین المللی به خوبی در حال انجام است. وی با دعوت از کلیه استادان، صاحبنظران و دانشجویان علاقه­ مند برای مشارکت علمی در سومین همایش استرس و بیماری های روانی افزود:  با توجه به موکول شدن زمان برگزاری همایش از اسفند ماه سال جاری به روزهای بیست و یکم و بیست و دوم اردیبهشت ماه سال آینده کلیه علاقه­ مندان می توانند نسبت به ارسال چکیده مقالات خود به زبان فارسی تا بیستم دی ماه و نسبت به ارسال اصل مقاله به دو زبان فارسی یا انگلیسی تا سی­ ام بهمن ماه سال جاری اقدام نمایند.

لازم به ذکر است علاقه­ مندان برای ارسال مقاله، ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی  icsmd.atu.ac.ir  مراجعه نمایند.