برگزاری دومین نشست حامیان همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی
14 دی 1394
برگزاری دومین نشست حامیان همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی

دومین نشست مسئولان اجرایی همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی با نمایندگان سازمان ها و نهادهای حامی این همایش سیزدهم دی ماه در محل دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دومین نشست هماهنگی رئیس و دبیرعلمی همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی با حضور مدیران گروه‌های آموزشی مرتبط دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی، نمایندگان سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، جمعیت هلال احمر، سازمان بهزیستی، انجمن روانشناسی ایران، شبکه چهار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، انجمن ایرانی روانشناسی ضمن حضور در این نشست به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود در زمینه مشارکت و همکاری با دانشگاه برای برگزاری این همایش بین‌المللی پرداختند. نمایندگان سازمان ها و نهادهای حاضر در این نشست ضمن استقبال از برگزاری همایش آمادگی خود را برای حمایت از آن اعلام داشتند.

دکتر احمد برجعلی رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی و رئیس این همایش در سخنانی ضمن تقدیر از حضور نمایندگان این سازمانها و نهادها خواستار تعامل و همکاری در برگزاری این رویداد علمی شد و افزود: امیدواریم با همفکری، هماهنگی و هم افزایی در برگزاری هرچه با شکوه‌تر شدن این همایش را شاهد باشیم. وی با اعلام خبر تمدید مهلت ارسال مقالات به این همایش افزود: با توجه به استقبال و درخواست‌های استادان، صاحبنظران، محققان و دانشجویان مهلت دریافت مقاله برای این همایش تا 30 دی‌ماه تمدید شد.

در ادامه این نشست دکتر فرامرز سهرابی دبیر علمی این همایش نیز در سخنانی با اشاره به برگزاری این همایش در طی سالهای گذشته اظهار داشت: با توجه به فراگیر شدن استرس در زندگی روزمره انسان عصر امروز و با توجه به ظرفیت‌های بالای استادان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در بررسی ماهیت، ابعاد و عناصر این معضل، سومین همایش استرس در سطح بین‌المللی اردیبهشت ماه سال آینده با مشارکت و همکاری نهادها و سازمان های مرتبط با این معضل برگزار خواهد شد. وی افزود: برگزاری نشست‌های علمی، میزگردهای تخصصی و ارائه خط مشی و برنامه سیاستگذاری در حاشیه برگزاری این همایش از جمله مباحثی است که با جدّیت دنبال می‌شود و سازمان‌ها ونهادهای حامی به منظور هرچه پربار برگزار شدن این همایش با ارائه دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود زمینه‌ساز کاربردی‌تر شدن دستاوردهای این رویداد علمی را فراهم نمایند.

لازم به ذکر است در این نشست دکتر حسین اسکندری مدیر گروه آموزشی روانشناسی بالینی، دکتر شهلا پزشک مدیر گروه آموزشی روانشناسی استثنائی، دکتر فریبرز درتاج عضو گروه آموزشی روانشناسی تربیتی، دکتر فریده ثابت و دکتر ابوالقاسم عیسی مراد از اعضای گروه آموزشی روانشناسی بالینی نیز به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.