1. پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی
دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی از اهتمام دانشگاه علامه طباطبائی در برگزاری این همایش تقدیر کرد
2. سخنرانی دکتر سلیمی در همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی
رگزاری این همایش نشان دهندۀ یک حرکت علمی جدی است
3. ثبت اطلاعات همایش در ISC
4. برگزاری کارگاه های تخصصی آموزشی
12 عنوان کارگاه‌ تخصصی در روزهای قبل و بعد از همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی توسط اساتید برجسته و بین المللی برگزار می‌گردد.
5. جلسه هماهنگی شورای سیاستگذاری همایش بین المللی استرس با مدیران اجرایی دانشگاه برگزار شد.
6. مهلت ثبت نام با تخفیف در همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی تمدید شد.
7. سی‌امین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی برگزار شد.
8. جلسه داوری اصل مقالات ارسال شده به همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی برگزار شد.
9. مهلت ارسال اصل مقاله به همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی، تا دوشنبه 17 اسفندماه تمدید شد.
10. بیست و ششمین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی برگزار شد.
11. نتایج داوری چکیده‌ مقالات ارسال شده به همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی اعلام شد.
12. جلسه داوری چکیده مقالات ارسال شده به همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی برگزار شد.
13. تعیین زمان برگزاری جلسه داوری چکیده مقالات
14. بیست و پنجمین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی برگزار شد.
15. بیست و چهارمین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی برگزار شد.
16. راه اندازی کانال اطلاع رسانی همایش در تلگرام
17. تمدید مجدد مهلت ارسال چکیده مقالات به همایش بین‌المللی استرس و بیماری‌های روانی
18. تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات همایش
19. برگزاری دومین نشست حامیان همایش بین المللی استرس و بیماری های روانی